Hallo, ik ben Véronique!

Ik help health care professionals sterke, zelfverzekerde sprekers te worden. Zodat ze hun boodschap helder, overtuigend en met impact brengen. Ook als de materie complex is. Ook als de toehoorders gesofistikeerd zijn.

Nieuwe ideeën, ervaringen en waardevolle kennis verdienen het om gedeeld te worden. En daar help ik graag bij.

Fouten maken is oké

Verlegen. Onzeker. Nerveus. Zo voelde ik mij de eerste keren dat ik voor een publiek moest spreken. Ik had me telkens heel goed voorbereid. En toch maakte ik bijna al de fouten die je kunt maken. Dat was oké: daardoor leerde ik wat werkte en wat niet werkte. Ik zag waar iedere spreker mee worstelt en hoe dat op te lossen is.

Focus op Health Care

Health care heeft mij altijd geboeid. Tijdens mijn studie sportkinesitherapie aan de universiteit leerde ik bewegingen analyseren en lichaamstaal begrijpen. Ik deed kennis op van anatomie en bewegingsleer en leerde een gepersonaliseerd actieplan op te zetten om vooraf bepaalde resultaten te halen. Van daaruit ben ik begonnen mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen en hun doelen te bereiken. Dat doe ik nog altijd. Met heel veel liefde en enthousiasme.

Anderen in beweging brengen

Ik ben ook gebeten door het trainen en coachen. Ik kreeg de smaak te pakken als tiener, toen ik skimonitor in Oostenrijk was. Na mijn opleiding kinesitherapie werd het een deel van mijn professioneel leven, toen ik als medisch afgevaardigde dokters en apothekers opleidde.

Enthousiast, geestig, inspirerend en motiverend. Véronique is het allemaal.

Gebeten door het spreken

Mijn zelfvertrouwen groeide snel en spreken voor een groep werd mijn tweede natuur. Ik raakte gebeten door het spreken. Honderden presentaties heb ik gegeven. Ik deed en doe het nog altijd met veel plezier.

Levenswerk

Ik begon te beseffen dat ik het leuker vond om achter mensen te staan dan achter producten. En omdat spreken echt mijn ding is, besloot ik in 2006 van het trainen en coachen van sprekers mijn levenswerk te maken.
Honderden professionals heb ik tot nu getraind en gecoacht, hoofdzakelijk in de health care-sector. Of ze nu MSL zijn of een prof die op een groot congres moet spreken: ik help iedere spreker de erkenning te krijgen die hij of zij verdient.

Ervaar het zelf

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Dan zien we waar je nu staat als spreker, waar je tegenaan loopt en waar je naartoe wilt. Ik doe je dan vrijblijvend een voorstel dat je als spreker naar een hoger niveau tilt.

NEEM CONTACT OP

(ook voor training in groep)