References

Discover client experiences here. And a selection of the presentations I’ve given in Belgium and abroad over the past 15 years.

What clients say:

“Véronique heeft mij op veel vlakken vooruitgeholpen als spreker. Zo heb ik geleerd om direct de hele zaal mee te krijgen. Ik heb ook heel veel gehad aan het stap voor stap opbouwen van mijn uiteenzetting. En ik weet nu hoe ik het einde koppel aan het begin en dan afsluit met een call-to-action. Zulke dingen verbeteren je presentatie enorm en geven je meer zelfvertrouwen.”

 Ingrid van Riet, dermatologe & CEO Carpe Clinic

“Ik geef voordrachten over heel complexe onderwerpen en vond dat altijd een hele uitdaging. Ik heb van Véronique geleerd om strategisch naar mijn presentaties te kijken, en het gaat nu bijna vanzelf. In zes sessies werkten we aan mijn presentatievaardigheden, trainden we voor de camera en voor een livepubliek. Ik hoor dat ik nu veel spontaner overkom en het publiek goed kan vasthouden.”

Ilona Sitova, aviation sustainability expert & chairwoman FABEC SC ENV

“Je voelt in alles dat Véronique gepassioneerd is door communicatie — positieve communicatie. Daar traint ze je niet alleen in, ze ademt het ook. Ik vond haar sessies schitterend. Ik werd er happy van. Dat charisma, die lach, dat aanstekelijk enthousiasme … dat is Véronique. Dat ze zelf jarenlang medisch afgevaardigde geweest is en weet wat er bij ons leeft, is natuurlijk ook geweldig.”

Anne-Catherine Chantraine, verantwoordelijke medical reps, Pierre Fabre

“Ik ontmoette Véronique toen ik heel onzeker was. Ze luisterde oprecht en geboeid naar mij en leerde me al snel mijn verborgen talenten te ontdekken. Ze leerde me ook begrijpen dat mijn ervaring met mucoviscidose de moeite waard is om te delen. Mijn verhaal is een verhaal van inspiratie, veerkracht en hoop voor iedereen die wil leven in plaats van te overleven. En ik kan dat verhaal nu, dankzij Véronique, met veel zelfvertrouwen uitdragen. Véronique heeft me ook doen inzien dat wie ik ben meer dan genoeg is om dat te mogen en te kunnen doen. Ongelooflijk wat een kracht en enthousiasme van die vrouw naar jou afstraalt.”

Noa Muysoms, ervaringsdeskundige mucoviscidose, spreker medische sector

“Nadat ik van Véronique geleerd had om succesvol te netwerken, schakelde ik haar in om mijn presentatie vaardigheden bij te schaven. Ik was het gewend om voor een publiek te spreken, maar bij sommige groepen voelde ik me toch onzeker. Met Véronique is dat opgelost. Via video-analyse werkten we aan mijn lichaamstaal en non-verbale communicatie, schaafden we uitdrukkingen bij en verbeterden we de inhoud. Vandaag spreek ik vol vertrouwen alle mogelijke groepen toe, van studenten tot internationale fora van experten, en ik beleef er veel plezier aan. Véronique maakt communiceren makkelijker en leuker, zodat je er ook van geniet. Dat straal je uit, en de resultaten volgen.”

Ian Dewae, researcher, Research centre for sustainable organizations HOGENT